Зима - це сезон, коли є більше часу для перегляну фільмів. Ми вже писали про 10 кращих фільмів про велосипедистів , а також Найкращі документальні фільми на тему веломандрівок, тож цього разу давайте пройдемось по велоцитатах. Нехай вони стануть натхненням для перегляду декількох з цих кінострічок. 
 
✔ Знаєш, тут відкрили танцзал поруч, в 30 кілометрах. Може поїдемо на велосипеді? Педалі будемо крутити по черзі, ну, хочеш, крути ти! (Фільм «Приборкання норовливого»)
 
✔ Вся моя родина загинула в автокатастрофах - я вважаю, це серйозний привід, щоб купити велосипед. (Фільм «Куди приводять мрії»)
 
✔ І таке це було щастя - кататися з ним на велосипеді. Він тихенько цілував мене в потилицю, думаючи, що я нічого не помічаю, а мені хотілося померти - таке це було щастя! (Фільм «Вам і не снилося»)
 
✔ Коли був маленьким, просив у Бога велосипед. А Він не дав. Значить - Бога немає! (Фільм «Дежа вю»)
 
✔ Любов, це як велосипед, якщо один раз навчився, то вже ніколи не забудеш. (Серіал «Татусеві дочки»)
 
✔ Послухайте, щоб швидше доїхати, ви сідаєте на мій велосипед, а я поїду на вашому. (Фільм «Велика прогулянка»)
 
✔ Удача - як велогонка Tour de France. Чекаєш, чекаєш, а промчить - і немає її. Так що не проґавте свій шанс, біжіть швидше ... за ним! (Фільм «Амелі»)
 
✔ Так, я пам'ятаю свій перший велосипед, мені було шість років, тато привів мене в парк, я на нього села і він зламався ... (Серіал «Друзі»)
 
✔ Сьогодні у мене був гіпероргазм. З моїм новим велосипедом. (Фільм «Дівчата зверху»)
 
✔ Тату, мама така дивна, пам'ятаєш, ти подарував мені велосипед? Вона подзвонила в магазин дізнатися, чи не було там пограбувань. - Скажи їй, що я краду в іншому місті. (Фільм «Довгий поцілунок на ніч»)
 
✔ Випадковостей не буває. Мені якраз потрібен новий велосипед . (Фільм «Траса 60»)
 
✔ Я сіла на велосипед і помчала за ними, але велосипед не може наздогнати швидку допомогу, навіть маленькі діти знають це. («Я - кіборг, але це нормально»)
 
✔ Мені було дванадцять c половиною, коли я вперше побачив її. І хоча ставши старше, я втратив ясність пам'яті, цю зустріч я пам'ятаю абсолютно чітко. В той день Муссоліні оголосив війну Великобританії і Франції, а мені купили мій перший велосипед. (Фільм «Малена»)

Схожі статті

Повний розпродаж одягу !
В Амстердамі заборонили "велопаби".
Цитати відомих голлівудських акторів про велосипед

Прокоментувати статтю