Давно не бував на форумі. За цей час встиг трохи поїздити по Карпатам разом з донечкою авто-велопробігом. Фото небагато, ніякі знімки не передадуть фантастичну красу карпатських гір. Побували на Хустщині, Рахові, Яремче, Коломиї, Буковелі де робили зупинки на день-два та крутили педалі довкола. На одометрі велосипеда за цей час набігло трохи більше 160 км. Впевнено можу сказати, що мій Марлін зарекомендував себе як хороший дорожний байк. Дороги змішані - асфальт-грунт-гравій з крутими апхілами та спусками. Жодного проколу, поломок ніяких. Гідравліка зарекомендувала себе відмінно, хоча на велосипеді моєї дочки вібрейки працювали не гірше

.

- Коротка зупинка в географічному центрі Європи поблизу Рахова
- IMG_3720.jpg (46.41Кіб)Переглянуто 5503 разів
Поїздки були без лишнього вантажу - рюкзачок з бутербродами, одежею для переодягання, гроші, рації, вода.

- Краєвид з мосту біля водоспаду Прибій в Яремче
- IMG_3745.jpg (37.69Кіб)Переглянуто 5503 разів
З погодою повезло. Спеки не було, дощі ще не почалися, отож роса з нас йшла тільки на підйомах

- Вид на скелю Білий Слон над Яремче. Якщо придивится уважніше, контури дійсно нагадують форму слона
- IMG_3746.jpg (40.43Кіб)Переглянуто 5503 разів
Краєвиди дуже гарні, природа в Карпатах неповторна

Никогда ничего не замышляйте против России, ибо на любую вашу хитрость она ответит своей непредсказуемой глупостью.
Отто фон Бисмарк